Popup Image
Затвори

СВАДБИ

01

Место каде Вашата свадба станува уникатна приказна

ПРОСЛАВИ

02

Крштевки, родендени, мекици, матурски и други приватни прослави

НАСТАНИ

03

Вашите корпоративни настани се огледало на Вашата компанија.

Запознајте се со нашите можности...

Нашата приказна започна од 12.06.2022 година, нудиме можност за организација на секаков тип на приватни и деловни настани прилагодени според барањата на нашите клиенти.

ЗОШТО СМЕ ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР?

Секоја свадба кај нас е уникатна приказна.

Одличен поглед на градот под Исарот, надополнета со прекрасна храна, врвна услуга не прават одлично место за Вашата свадба

Нудиме беспрекорна услуга!

Доколку вашата свадба ја замислувавте во модерен амбиент, на префинето место кое зрачи со својата софистицираност, тогаш вие сте на вистинското место.

Атрактивната локација, ентериерот и вкусната храна надополнети со беспрекорната услуга со сигурност ќе Ве импресионира вас и вашите гости.

За само една година ...

40

Прослави

50

Свадби

30

Настани

Телефон: 070 210 481

Побарајте нѐ за дополните детали

Е-маил: info@7even.mk

Пишете ни за дополнителни прашања