Popup Image
Затвори

Свадби

Свадбена прослава од поинаква перспектива

Доколку вашата свадба ја замислувавте во модерен амбиент, на префинето место кое зрачи со својата софистицираност, тогаш вие сте на вистинското место. Атрактивната локација, ентериерот и вкусната храна надополнети со беспрекорната услуга со сигурност ќе Ве импресионира вас и вашите гости.

КАПАЦИТЕТ

  • За седење: 320 гости
  • Коктел: 400+ гости
  • Театар: 300 гости
ПОГЛЕДНИ СКИЦИ НА САЛИ

За само една година ...

50

Прослави

30

Свадби

20

Настани

ГАЛЕРИЈА

Погледнете дел од атмосферата на веќе реализирани свадбени прослави

Телефон: 070 210 481

Побарајте нѐ за дополните детали

Е-маил: info@7even.mk

Пишете ни за дополнителни прашања