Popup Image
Затвори

Ноќевање

Соби за ноќевање

7even weddings & events располага 3 соби за ноќевање со вкупен капацитет од 6 легла. Собите се опремени со LCD телевизор, кабелска ТВ, бежичен интернет приватна бања со туш, фен за коса, крпи и минибар.

Доколку сакате да преноќите и одморите на чист и свеж воздух во Штип, надвор од градскиот метеж, секогаш сме достапни да ве угостиме и испратиме задоволни. За нас задоволните клиенти се главната цел за која се залагаме.

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Хигиена на прво место
  • Удобност и можност за вистински одмор
  • 3 соби со капацитет од по 2 лица
РЕЗЕРВИРАЈ

Телефон: 070 210 481

Побарајте нѐ за дополните детали

Е-маил: info@7even.mk

Пишете ни за дополнителни прашања