Popup Image
Затвори

Прослави

Прослави од секаков карактер

Мекици, крштевки, родендени, пензинирања, корпоративни прослави, прославете се во 7even Weddings & Events Штип.

Флексибилен простор кој може да се прилагоди и прегради согласно барањата и потребите на клиентите, за прослави од 50, 80, 110 гости до поголеми прослави со 320 гости.

ПОГЛЕДНИ МЕНИ

За само една година ...

50

Прослави

30

Свадби

20

Настани

ГАЛЕРИЈА

Погледнете дел од атмосферата на веќе реализирани свадбени прослави

Телефон: 070 210 481

Побарајте нѐ за дополните детали

Е-маил: info@7even.mk

Пишете ни за дополнителни прашања